“Content builds relationships.
Relationships are built on
trust. Trust drives revenue.”

-Andrew Davis-

Dunion Online Marketing Bureau

Dunion Online Marketing bureau bestaat uit een team van jonge, gedreven professionals en ijverig om zich tegenover de klant te bewijzen. De frisse en creatieve kijk van ons team zorgt ervoor dat wij al jarenlang de doelen van onze klantenkring weten te behalen. Boven alles staat Dunion voor eerlijk zakendoen. Wij doen wat we zeggen en werken hard aan uw succes. Vertrouwen staat bij ons altijd centraal.Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Loop dan onderstaand stappenplan door of kom snel een keertje langs voor een vrijblijvend kopje koffie en een brainstormsessie met ons team.
VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN ►
groep-foto
foto-groep

 

Wij houden van een ongeforceerde en vrijblijvende aanpak en u zult zich nog verbazen welke constructieve inzichten vrij kunnen komen bij een simpel kopje koffie...

koffie
koffie

VRIJBLIJVEND KOPJE KOFFIE

 

Elke eventuele overeenkomst of partnerschap begint met een stevige en uiterst belangrijke brainstormsessie. Dit geeft ons als marketing bureau inzicht in de korte en lange termijn doelen van uw onderneming, het beschikbare budget en het ROI(rendement op investering) waar naar gestreefd moet worden. Deze informatie is essentieel voor het team van Dunion om het juiste marketingplan op te stellen. Deze eerste ontmoeting en/of sessie maakt ons altijd bijzonder enthousiast en daarom bieden wij deze geheel vrijblijvend aan.

lampie
lampie

VAN BRAINSTORMSESSIE NAAR CONCREET PLAN

 

Wanneer na de eerste gezellige, creatieve en vruchtbare sessie ons marketing bureau de tijd krijgt om de in het hoofd gecreëerde ideeën uit te werken, zullen wij een plan opstellen die volledig voldoet aan de wensen van uw onderneming. Dit plan wordt uiteraard nog samen doorgelopen waardoor u nog de krijgt om gewenste aanpassingen door te geven. Na akkoord van dit plan kunnen wij het niet afwachten om onze tijd en energie te stoppen in de groei van uw bedrijf.

vlag
vlag

EINDBESTEMMING CREEËREN OF OPTIMALISEREN

 

De eerste stap van onze samenwerking zet zich altijd in om de eindbestemming van de klant en/of bezoeker zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Hierbij kan gedacht worden aan het opzetten van een website/webshop of het optimaliseren hiervan. De weg van elke potentiële klant kan nog zo mooi en prettig zijn om te bewandelen, echter draait het binnenhalen van leads of bestellingen altijd om de eindbestemming. Het ontbreken van een gewenste uitstraling van uw website/webshop kan er dan al voor zorgen dat bezoekers gaan twijfelen en zullen afhaken. In dit geval kunnen zelfs de kleinste aanpassingen aan uw website/webshop al voor stijgingen van uw conversies zorgen.

connect
connect

TRAFFIC GENEREREN VIA DE JUISTE KANALEN

 

Nu de eindbestemming aan onze en uw eigen wensen voldoet zal ons team zich inzetten om meer bezoekers te genereren via de juiste kanalen. Aan de hand van uw doelgroep wordt bepaald welke kanalen het belangrijkst en effectiefst zullen zijn om uw doelgroep te bereiken. Hierbij kan gedacht worden aan zoekmachine marketing, e-mail marketing, social media, externe verkoopkanalen etc. Ons team is al jarenlang gespecialiseerd om op de juiste en meest creatieve manier “de weg” van elke potentiële bezoeker zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat de traffic naar uw website altijd aanzienlijk wordt verhoogd.

meten
meten

CAMPAGNE MONITORING OP BASIS VAN DATA-ANALYSE

 

Meten is weten! Wanneer de campagne loopt is er niets belangrijkers dan de juiste data te verzamelen. Door gebruik te maken van de juiste tools en het implementeren van de juiste tracking codes zorgen wij ervoor dat er voldoende en relevante data wordt verzameld. Op basis van deze data kunnen wij de campagnes op ieder moment aanpassen. Het monitoren van de campagnes zorgt ervoor dat wij meer controle krijgen en daardoor het ROI(rendement op investering) steeds meer kunnen laten stijgen.

inbreng
inbreng

TERUGKOPPELING

 

Ons laatste punt is misschien nog wel het belangrijkst, namelijk de terugkoppeling met de klant. Wij vinden het enorm belangrijk om gedurende de gehele looptijd van onze samenwerking veel contact te onderhouden. Contact is essentieel voor de monitoring en om te bepalen of de gewenste doelen behaald worden. Bij deze terugkoppeling hoort ook altijd een maandrapportage van de lopende campagne(s) die elke eerste van de maand opgestuurd zal worden.

Dunion benoemd tot 1 van de 7 marketing specialisten van Bol.com

Wij van Dunion zijn ontzettend trots dat wij samen met slechts 6 andere Marketing bedrijven in de Benelux,uit vele aanbieders zijn gekozen

tot exclusieve marketing specialist van Bol.com. Door deze exclusieve samenwerking krijgen wij unieke mogelijkheden,insights,data en kansen

(kansen die andere marketeers niet krijgen) om uw omzet nog meer te laten groeien op bol.com. En buiten onze kennis en jarenlange ervaring,

beschikken wij ook over een korte communicatielijn binnen bol.com,zodat wij nog sneller kunnen schakelen en nog succesvoller kunnen verkopen

op dit platform.


Unieke voordelen:


 • Extra data
 • Unieke insights
 • Kortere communicatielijn
 • Jarenlange kennis en ervaring
 • Snellere schakeling binnen bol.com
 • Bewezen technieken voor meer verkoop

Dus bent u geïnteresseerd in meer omzet via het grootste verkoopplatform van de Benelux?Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend

contact met u op. Voor meer informatie vindt u hieronder ook één van onze succescases waarbij er een omzetstijging van 400% werd gerealiseerd

in slechts 7 maanden!


VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN ►

Meer verkoop via verkoopplatform Bol.com

Tijdens ons maandelijkse terugkoppeling met één van onze partners Podobrace eind 2017 was het verkoopplatform Bol.com één van de onderwerpen.

Het gevolg van deze bijeenkomst was dat Dunion Online Marketing min of meer carte blanche kreeg om de doelstelling ‘meer verkoop genereren via Bol.com’ te behalen.

Sinds het opstarten van de werkzaamheden zijn we inmiddels ruim een half jaar verder en zijn dan ook enorm trots dat we de goedkeuring van onze partner Podobrace hebben gekregen om de resultaten met jullie te mogen delen.

inbreng

PODOBRACE.NL

Podobrace is door zijn service, kennis en ervaring marktleider op het gebied van (medische) hulpmiddelen, deze unieke USP's hebben er mede voor gezorgd dat de onderneming al meerdere malen prijzen hebben gewonnen. Dunion Online Marketing is trotse partner van deze groeiende onderneming en is verantwoordelijk voor de volledige (online) marketing.
 • adwords
  Zoekmachine advertising
  Google Adwords + BingAds
 • seo
  Zoekmachine optimalisatie
  SEO
 • social
  Social media advertising
  Facebook + Instagram
 • verkoop
  Verkoop via externe verkoopplatformen
  Bol.com + Amazon
 • email

  E-mail marketing
 • automatisch

  Marketing Automation
podobrace

KEEPERSHANDSCHOENEN.NL

 • adwords
  Zoekmachine advertising
  Google Adwords + BingAds
 • seo
  Zoekmachine optimalisatie
  SEO
 • social
  Social media advertising
  Facebook + Instagram
 • verkoop
  Verkoop via externe verkoopplatformen
  Bol.com + Amazon
keepers

X-CEL.NL

 • adwords
  Zoekmachine advertising
  Google Adwords + BingAds
 • seo
  Zoekmachine optimalisatie
  SEO
 • social
  Social media advertising
  Facebook + Instagram
xcel

MIM-PI.COM

 • adwords
  Zoekmachine advertising
  Google Adwords + BingAds
 • seo
  Zoekmachine optimalisatie
  SEO
 • verkoop
  Verkoop via externe verkoopplatformen
  Bol.com + Amazon
mimpi

Hieronder een greep uit onze partners die er mede voor hebben gezorgd dat de fundering van Dunion werd gelegd en heeft kunnen uitgroeien tot een vooruitstrevend en betrouwbaar marketing bureau. Wij zijn enorm trots op onze partners en op de vruchtbare samenwerkingen.

logos

Contact

Marconistraat 9
1131JW VolendamRoutekaart »
info@dunion.nl
085 2010988

 

pand